Lokaltilskud

Læs hvordan du søger tilskud fra DUFs lokalforeningspulje, som kan søges af lokale foreninger i DUFs medlemsorganisationer og observatørorganisationer.

Har din lokalforening brug for nye anskaffelser, eller mangler I midler til et projekt eller en aktivitet? DUF har netop åbnet for ansøgninger til den nye lokalforeningspulje, som kan hjælpe din lokalforening i jeres arbejde med børn og unge.

Styrker det lokale arbejde

Lokalforeningspuljen giver mulighed for at søge op til 100.000 kr. til din lokalforening. Du kan søge støtte til projekter eller aktiviteter, der styrker jeres forenings arbejde med børn og unge. Du kan også søge støtte til anskaffelser til din lokalforening – fx faciliteter eller materialer, som giver flere unge mulighed for at deltage i jeres aktiviteter.

Målrettet lokale grupper og foreninger

Lokalforeninger i DUFs medlemsorganisationer og observatørorganisationer med hjemsted i Danmark og Sydslesvig kan søge puljen. Det gælder f.eks. lokalafdelinger, spejdergrupper, elevråd, lokale teatergrupper, ungdomsråd, studenterråd og andre foreningslignende grupper. Foreninger i Grønland og Færøerne kan ikke søge puljen. Da puljen er målrettet lokalforeninger, kan den ikke søges af landsorganisationer, men skal søges direkte af lokalforeningen.

Sådan søger du

Du kan læse mere og søge midler på DUF.dk/soeg-lokalforeningspuljen.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Jesper Clausson Vibholt fra DUF. Mail: jcv@duf.dk.