Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Camporee 2019

30. juli kl. 8:00 - 6. august kl. 14:00

Sommeren 2019 er for spejderne lig med en kæmpe spejderlejr i England. Vi kalder det Camporee. Vi forventer mellem 3500 og 4500 deltagere fra flere forskellige europæiske lande.

Når du kommer skal du slå lejr sammen med alle de andre danskere – lidt som en dansk spejderlejr, bare omgivet af andre lande. Det vil sige, at du skal bo sammen med dem du kender. Men hvis du har lyst til at lære nogle nye mennesker at kende, er der masser af mulighed for det.

I løbet af ugen vil der være et væld af aktiviteter, som du kan deltage i – lige fra ridning på kæphest, til klatring, sejlads, og bueskydning. Og også mange andre vilde ting! En liste over aktiviteter vil være tilgængelig på den officielle hjemmeside snarest. Følg med her for flere generelle informationer: camporee.net

Tilmelding sker gennem hjemmesiden – tilmeldingsformularen åbner snart. Din tilmelding er ikke gældende, før vi har modtaget din betaling.

Vigtigt for alle deltagere over 18 år

Engelsk lovgivning kræver at alle deltagere på lejren over 18 år har en “frisk” børneattest. Derfor skal du ved tilmelding godkende at du med dit cpr-nummer bliver tjekket i politiets database.

Fællesrejse

Korpset arrangerer en fællesrejse til England. Mere information herom snarest.

Information til troppene

  • Da det ikke er muligt at fragte gasflasker til England over vandet, vil det være nødvendigt at vi bestiller i England. Prisen pr. flaske er ca. 200,- og en regulator koster ca. 110,-. Der kommer informationer ud vedr. bestillinger snarest.
  • Der bliver en fælles transport af lejrudstyr. En opsamling, om kører gennem Jylland, og en opsamling, som kører fra Sjælland. Det forventes at troppede betaler for fragt af udstyr.

Detaljer

Start:
30. juli kl. 8:00
Slut:
6. august kl. 14:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

SABUS spejder
Telefon:
45587788
E-mail:
info@adventistspejder.dk
Hjemmeside:
adventistspejder.dk

Sted

Ardingly
Selsfields Road
Ardingly, rh17 6tl United Kingdom