Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Børnelejr

25. June 2017 kl. 16:30 - 2. July 2017 kl. 17:00

960DKK – 1210DKK

Så er der snart børnelejr! Alle børn 7-12 år er velkommen til årest sjoveste uge – uden forældre. Vi skal jorden rundt på syv dage.
Det hele foregår på Himmerlandsgården i uge 26, d. 25. juni-2. juli 2017.
Vi flyver jorden rundt på syv dage, så vi skal dyste med indianerne i Sydamerika, på opdagelse på Afrikas savanner, ud at bade på en af de kanariske øer, bygge sandslotte med voldgrave, og måske møder vi en vildfaren eventyrer!
Møderne vil også handle om rejser, som der er mange af i Bibelen. Førerne har planlagt en forrygende lejr, og glæder sig til at være sammen med dig.

Det er fest hele ugen med gode venner, aktiviteter, sange, fodbold, lejrbål, hockey, sketch, kiosktid – alt sammen uden forældre. Man kommer i en patrulje med 6-8 børn og et par førere, der passer godt på en. Og vi sover indendørs på det lækre Himmerlandsgården, der er den perfekte ramme om en uges børnelejr.
I år fortsætter vi med nogle lidt mere avancerede aktiviteter målrettet til de 10-12-årige, bl.a. drageflyvning.

Besøg
Hvis man som voksen er nysgerrig på, hvad der sker på børnelejren, så er man meget velkommen til at besøge os på markedsdagen fredag kl. 15. Alle patruljerne har forskellige boder, og det bliver stort i år, for den dag er vi i Nordamerika. Der kan købes alt fra popcorn til glidebanetur og massage. (Vi giver besked, hvis den bliver flyttet pga. vejret.)

Pris
Tilmeldingen er forlænget indtil 19. juni.

  • – Lejren koster 1210 kr. standardpris.
    – Medlemmer af Adventistspejderne får 250 kr. i rabat, sådan at rabatprisen bliver 960 kr.
    – Yderligere rabat til søskende: 310 kr.
    Det kan altså godt betale sig at blive spejderstøttemedlem, når man tilmelder sig lejren. Det kan man blive for 75/100 kr. her, og man forpligter sig ikke til yderligere. Find din nærmeste trop på siden, og vælg det billigste medlemskab. Det gør, at vi kan få tilskud for at holde børnelejr og andre aktiviteter.
    (Efter tilmeldingsfristen stiger priserne 100 kr.)

Der er også en fællesrejse, som både er med tog og bus fra København H og gennem landet til Himmerlandsgården. Der er planlagt stop i København, Høje Taastrup, Odense, Hedensted og Randers. Fællesrejsen kan bestilles her.

Vi sender besked ud med mødetid på perronen, og navn og nummer på kontaktperson til fællesrejsen. Til alle børn og forældrebrev kommer også et deltagerbrev med praktiske oplysninger, om hvad man skal huske på lejren.

Der findes puljer, man kan søge om støtte, hvis man har lav indkomst eller fx er indvandrer eller flygtning. Kontakt Andreas på andreas.muller@adventist.dk for at høre om mulighederne. Da der skal laves noget papirarbejde, må ansøgning om tilskud sendes i god tid.

Details

Start:
25. June 2017 kl. 16:30
End:
2. July 2017 kl. 17:00
Cost:
960DKK – 1210DKK
Event Category:

Organizer

Andreas Müller/Margrethe Hansen
Phone:
25774880/20897575
Email:
andreas.muller@adventist.dk

Venue

Himmerlandsgården
Als Oddevej 71
Hadsund, 9560 Danmark
+ Google Map
Website:
himmerlandsgaarden.dk

Who's Attending

86 people are attending Børnelejr

Tickets

Tickets are not available as this event has passed.