Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Børnelejr 2019

30. juni - 7. juli

975DKK – 1255DKK

I år tager børnelejren dig med på oplevelser i cirkuskunstens verden. Vi skal trylle, lave tricks, finde nye venner – og hygge med gamle venner. Der bliver masser af underholdning, og måske skal du selv være med til at lave det?? Der bliver aktiviteter, linedans, bolcher, strandture, bål, bibelhistorier, masser af oplevelser i naturen og måske endda forskellige dyr! Lejrpræsten i år bliver Thomas Rasmussen. Han har boet de sidste 3 år i USA, men kommer hjem for at fortælle os en masse historier og dele en masse oplevelser med os.

 

Tilmeldingsfrist 11. juni – men vær i god tid!

Medlem af Adventistspejderne kr. 960,-

Ikke-medlem kr. 1.210,- (Bliv medlem for kr. 75,- / 100,- på SABUS.dk)

Efter tilmeldingsfrist + kr. 100,- 

Søskenderabat kr. 310,

Fra Sjælland kører vi med toget fra København eller Høje Taastrup til en station i Jylland, hvor vi bliver samlet op af fællesrejsebussen. Fællesrejsebussen kører fra Hedenstedområdet helt til Himmerlandsgården. Der er selvfølgelig en gruppe voksne med til at passe på dig og alle de andre på turen

Krams er en forkortelse for KÆRLIGHED, RESPEKT, ANERKENDELSE, MANGFOLDIGHED OG SAMMENHOLD!

Cirkus handler om sjov og ballade, akrobatik og trylleri, stærke mænd og smukke damer, klovner og elefanter! Cirkus handler også om at holde sammen, om at være dygtig til noget, om at klappe af nogen der gør det godt, og at grine af nogen der gør noget helt skørt! Cirkus er næsten én stor familie – og det er børnelejr også!

 

Detaljer

Start:
30. juni
Slut:
7. juli
Pris:
975DKK – 1255DKK

Arrangør

SABUS børn

Sted

Himmerlandsgården
Als Oddevej 71
Hadsund, 9560 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
himmerlandsgaarden.dk

Billetter

Tickets are no longer available.